Pazi kojeg vuka hraniš: Motivaciona knjiga o sreći na Brajevom pismu

Izvor: BKTV News, 02.Nov.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazi kojeg vuka hraniš: Motivaciona knjiga o sreći na Brajevom pismu

Prvi put na Balkanu objavljena je knjiga na Brajevom pismu namenjena slepim i slabovidim osobama koja se bavi motivacijom, srećom i popularnom psihologijom.

Bestseler dr Kenana Crnkića "Pazi kojeg vuka hraniš" koji je objavila izdavačka kuća Data status uskoro će se naći u udruženjima slepih i slabovidih osoba koje će biti u prilici da se upoznaju sa brojnim pričama koje podsećaju na to da svi imamo pravo na sreću i ispunjen i radostan život.

Dr Kenan Crnkić >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kaže da je pre svega kao čovek, a zatim i kao profesionalac čija je uža specijalnost motivacija, izuzetno uzbuđen zbog ovog projekta koji je pripreman godinu dana. Na Brajevo pismo knjigu su preveli Gordana i Dragan Videnović, profesori škole za učenike oštećenog vida "Veljko Radmanović" u Zemunu.

Gordana je nastavnica engleskog jezika, a Dragan muzičke kulture.

Knjiga "Pazi kojeg vuka hraniš" prevedena na Brajevo pismo neće biti u prodaji već će biti donirana udruženjima slepih i slabovidih, kao i licima koja koriste Brajevo pismo.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.