Izvor: Popboks, 15.Mar.2012, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavković: Crna Zorica je bajka, avantura i crna komedija

"Hteli smo da napravimo crnu komediju, ali onda je ispalo da ona ima i elemente moderne bajke i avanture. Tu je naravno i romansa. Na premijeru prvenstveno pozivam mladu publiku koja voli avanture i pustolovine, kao i gledaoce koji cene da vide inteligentan humor", rekao je na današnjoj konferenciji za medije Radoslav Pavković, koji je zajedno sa Hristinom Hadžiharalambus režirao fiilm Crna Zorica.

Nastavak na Popboks...






Povezane vesti

"Hteli smo da pravimo Balkan gotik"

Izvor: B92, 15.Mar.2012

Reditelji filma "Crna Zorica" Radoslav Pavković i Hristina Hadžiharalambus, u susret premijeri 20. marta u Sava centru, objasnili su da su želeli da "naprave Balkan gotik" i prikažu duh Srbije koji još postoji, ali nije toliko vidljiv u ovom modernom dobu...Pavković je na današnjoj konferenciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.