Partibrejkers spremaju Krš i lom

Izvor: B92, 16.Nov.2009, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partibrejkers spremaju "Krš i lom"

Rok sastav Partibrejkers najavio je da će krajem ove ili početkom iduće godine objaviti živi album "Krš i lom" sa snimkom koncerta u Domu omladine Beograda.

Bend pevača Zorana Kostića-Caneta i gitariste Nebojše Antonijevića-Antona saopštio je da trenutno završavaju studijski miks i da će album imati 14 pesama, snimljenih 21. marta, na drugoj od dve vezane rasprodate večeri u velikoj sali DOB-a.

Kostić je ranije rekao da je motiv za objavljivanje koncertnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << albuma "popunjavanje vremena između dva (studijska) albuma", umesto da se objavljuje neka kompilacija.

Kao dodatni razlog, Kostić je naveo da Partibrejkers nemaju odgovarajući živi album, jer smatra da je prethodni koncertni "Zabava još traje" iz 1992. godine "jedno nespretno izdanje".

Partibrejkers očekuju nastupi 21. novembra u "Stereo" dvorani u Rijeci i 5. decembra u klubu "Tvornica" u Zagrebu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.