Pančevački džez festival od 1.do 8. novembra

Izvor: Beta, 28.Okt.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevački džez festival od 1.do 8. novembra

PANČEVO, 28. oktobra 2014. (Beta) - Ovogodišnji, 17. Pančevački džez festival održaće se od 1. do 8. novembra, najavio je u utorak umetnički direktor Vojislav Pantić.

U glavnom programu 5. novembra nastupiće kvartet Marka Tarnera, 7. novembra trio Stiva Kuna i kvartet Anat Koena, a 8. novembra trio koji predvodi Džon Aberkrombi i duo Joakim Kun i Prabu Eduard.

"Od pet imena iz glavnog programa, trojica će prvi put nastupiti u Srbiji", rekao je Pantić i dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << su prateći muzičari ravnopravna imana po značaju u svetu džeza.

Glavni program pratiće izložba fotorafija, radionica džez novinarstva, filmske projekcije, javni časovi učenika džez odseka Muzičke škole iz Vršca i studenata Katedre za džez i popularnu muziku Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu i džem sešn večeri.

Ulaz na koncert kvarteta Marka Tarnera biće besplatan, a ulaznice za glavni program staju 300 dinara.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.