PROVOD ZA PAMĆENJE DRUGOG DANA ENTER FESTIVALA: Nastup popularne Sonuiqe usijao Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2019, 03:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOD ZA PAMĆENJE DRUGOG DANA ENTER FESTIVALA: Nastup popularne Sonuiqe usijao Beograd

Neverovatna energija!

Drugi po redu Enter festival počeo je 27. juna i održava se u Topčiderskom parku u Beogradu.

Prvog dana festivala kiša je prekinula program, pa je nastup popularne britanske izvođačice Sonique odložen za drugi dan festivala.

Sonique je dobitnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, a publika je tokom večeri imala priliku da uživa u popularnim hitovima kao što su „Sky“, „Alive“ i „It feels so good“, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su obeležili čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na radio stanicama.

U jednočasovnom nastupu tokom drugog dana Enter festivala, Sonique je svojom neverovatnom energijom podigla mnogobrojnu beogradsku publiku na noge.

Pred publikom se, posle dužeg vremena,  našla i domaća popularna grupa SARS, koja je izvela nekoliko pesama sa novog albuma "Glava". Iste večeri nastupila je i čuvena "Generacija 5", koja se ove godine sprema da obeleži više od četiri decenije postojanja.

Ljubitelji rok zvuka mogli su da čuju i nastupe bendova kao što su Mortal Kombat, Iskaz, NBG, Kika, Void Inn, Point Blank i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.