PRINC SOULA: Snima se film o legendarnom pevaču koji je TRAGIČNO završio život! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 12:12

PRINC SOULA: Snima se film o legendarnom pevaču koji je TRAGIČNO završio život! (VIDEO)

Nasleđe koje se pamti.

Vorner Bros je otkupio prava na snimanje biografskog filma o legendarnom pevaču Marvinu Geju.

Naslov filma je "What's Going On" ("Šta se dešava?), a za režiju će se pobrinuti Alen Hjuz, poznat po filmovima kao što su "Menace II Society", "Dead Presidents" i "Book of Eli". Producenti filma su još i iskusni Dr Dre i Džimi Jovin koji u hit pretvaraju sve čega se dohvate.

"Ovo je za mene lična tema. Kad sam snimio prvi film >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojim bratom, imali smo sreće da dobijemo prava da koristimo pesmu "What's Going On" u trejleru za "Menace II Society", a to je potpuno promenilo priču što se promovisanja tog filma tiče", objašnjava Hjuz i dodaje da je Geja imao u svakom filmu osim u "From Hell", koji je smešten u vreme ubistava Džeka Trboseka.

Mnogi su pokušali da snime film o Geju, ali ovo je prvi put da je njegova porodica dopustila da se koriste sve njegove prepoznatljive pesme. Inače, radi se o ambicioznom projektu s budžetom preko 80 miliona dolara i pratiće život pevača i njegov turbulentni odnos sa ocem i demone koji su ga proganjali kroz čitavu karijeru.

Marvin Gej je jedan od najvećih američkih pevača i kantautora, a nosio je nadimak "Princ soula". Imao je veoma komplikovan odnos sa ocem, što je završilo tragično - otac ga je posle jedne svađe upucao iz pištolja, a Gej je podlegao povredama u bolnici u Los Anđelesu, 1. aprila 1984. godine. Imao je 45 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.