PREDSTAVA “GOVORNA MANA” U DOMU VOJSKE

Izvor: kult-URA.com, 08.Sep.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVA “GOVORNA MANA” U DOMU VOJSKE

Kultna predstava “Govorna mana” biće odigrana u nedelju, 21. septembra, u niškom Domu Vojske, sa početkom od 20h. Predstava je rađena po tekstu Gorana Markovića, u režiji Milana Karadžića. U Nišu će 21. septembra uloge tumačiti prvaci drame beogradskog Narodnog pozorišta Predrag Ejdus i Nebojša Dugalić i glumica Ateljea 212 Isidora Minić.
Ovo je priča o ljubavnom trouglu sa političkom pozadinom. Sve počinje kada u glumačku garderobu ulazi mladi tajkun koji ima i političkih ambicija ali ima jednu manu – govornu i dolazi kod barda glume koji je i profesor na Akademiji sa željom da je ispravi. Taj bard glume u vezi je sa svojom koleginicom i nekadašnjom studentkinjom koja se polako zaljubljuje u mladog tajkuna....

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

Predstava "Govorna mana" u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Sep.2014

U nedelju, 21. septembra od 20 sati u Domu vojske, Nišlije će imati prilike da pogledaju pozorišnu predstavu “Govorna mana”, u kojoj uloge tumače Predrag Ejdus, Nebojša Dugalić i Isidora Minić.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.