POVRATAK U HOGVORTS: Posle 20 godina ponovo se okuplja ekipa filma Hari Poter! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021, 14:15

POVRATAK U HOGVORTS: Posle 20 godina ponovo se okuplja ekipa filma "Hari Poter"! (VIDEO)

Leti vreme...

Posle 20 godina ekipa iz filma "Hari Poter i kamen mudrosti" ponovo se okuplja, najavila je kompanija Vorner Bros, a već je objavljen i tizer.

"Hari Poter dvadesetogodišnjica: ​​povratak u Hogvorts" predstaviće neke od najvećih zvezda franšize Hari Poter, uključujući Danijela Redklifa, Ruperta Grinta i Emu Votson, u nizu intervjua, razgovora i panela. Osvrnuće se na franšizu i njeno nasleđe, otkrivajući i nove anegdote i uvide iza kamere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Između ostalih, na okupljanju će se pojaviti i režiser Kris Kolumbus i glumci Helena Bonam Karter, Robi Koltrejn, Ralf Fajns, Gari Oldman, Imelda Stonton, Tom Felton, Džejms Felps, Ivana Linč i drugi.

"Prošli smo neverovatno putovanje od premijere prvog filma i svedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odaće počast svima kojima je ovaj kulturološki fenomen dotakao živote – od talentovane postave i ekipe koja je dala sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije", izjavio je Tom Ashajm, predsednik studija Vorner Bros, koji stvara sadržaj za decu i mlade.

Specijal će biti premijerno prikazan na Novu godinu - u subotu, 1. januara 2022., a zasad je najavljeno prikazivanje samo na "HBO Maxu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.