POVRATAK LEGENDE: Objavljen finalni trejler za seriju Zvezdane staze: Pikard (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK LEGENDE: Objavljen finalni trejler za seriju "Zvezdane staze: Pikard" (VIDEO)

Može li im vratiti staru slavu?

Na njujorškom Komikonu, jednom od najvećih pop-kulturnih okupljanja na svetu, prikazan je novi trejler za "Star Trek: Pikard", jednu od najiščekivanijih serija smeštenih u svet Zvezdanih staza.

Naslovnu ulogu kapetana Žana-Luka Pikarda ponovo će (a ko drugi?) igrati legendarni Patrik Stjuart, a radnja prati Pikardov povratak na scenu godinama nakon što se odlučio za penziju.

Takođe je objavljen tačan datum početka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prikazivanja, 23. januara 2020. godine, na američkom mreži CBS i Amazon Prajmu.

Intenzivni ratovi striming servisa najbolja su stvar koja se dogodila TV gledaocima: u mnoštvu novih naslova poput "Stranger Thingsa" ili Černobilja, takođe gledamo revitalizaciju zaboravljenih hitova. Amazon Prajm potpisao je ugovor od 250 miliona dolara za prava na seriju "Gospodar Prstenova", a produkcija će ga navodno koštati još 700 do 800 miliona dolara.

Zvezdane Staze jedan su od omiljenih serijala kojima su servisi poput Netflixa i Amazona omogućili nove serije i nastavke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.