POTVRĐENO! Snima se MATRIKS 4! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO! Snima se MATRIKS 4! (VIDEO)

Neo ponovo jaše.

Trilogija "Matriks" koja, pre svega zbog prvog dela, spada u remek-dela kinematografije, dobiće svoj četvrti nastavak.

Prva tri dela napisali su i režirali Lari i Endrju Vačovski. U međuvremenu, oba talentovana brata su promenila pol, i sada se zovu Lana i Lili.

Kijanu Rivs će ponoviti ulogu Nea, piše američki Varajeti. Takođe, pominje se i to da će Keri En Mos ponoviti svoju ulogu Triniti.

- Presrećni smo što ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vratiti u svet Matriksa sa Lanom (Vačovski). Ona je pravi vizionar - jedinstvena i originalna autorka. Presrećni smo što će pisati, režirati i producirati novo poglavlje u Matriksovom univerzumu - izjavio je Tobi Emerih, predsednik Vorner brosa.

Prva tri filma u "Matriks" serijalu zaradili su 1,6 milijardi dolara, samo u bioskopima. Pripreme za snimanje počeće početkom 2020. godine.

Prva tri dela stvorili su Lari i Endrju Vačovski. U međuvremenu, oba talentovana brata su promenila pol, i sada se zovu Lana i Lili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.