POTPUNO DRUGAČIJA: Junakinja iz Hari Potera u novom filmu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO DRUGAČIJA: Junakinja iz Hari Potera u novom filmu (VIDEO)

Uskoro premijera novog filmskog hita

Glumica Ema Votson nakon što je postigla veliki uspeh i pobrala sve pozitivne kritike za dosadašnji rad kao i za poslednji Diznijev rimejku "Lepotica i zver",  sada glumi u novom potencijalnom filmskom hitu.

Votsonovu ćemo ovaj put  u filmu "The Circle" gledati u ulozi mlade radnice u tehnološkoj firmi.

(18+) Hakeri pokrali PRIVATNE fotke glumica i pevačica: Skidaju se GOLE, SEKSAJU, DODIRUJU SEBE...
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Film će biti premijerno pušten u svetske bioskope sledeće nedelje, a premijeru će imati na filmskom festivalu Tribeka u sredu, 26. aprila.

"The Circle" je režirao James Ponsolt, a osim Votsonove u filmu glumi i holivudska zvezda Tom Henks.

 Radnja filma počinje kada glavna junakinja, koju tumači Votsonova, prihvati ponudu za posao u moćnoj internet korporaciji. Nakon što je brzo "vratila kompaniju na noge", počinje da se suočava s ozbiljnim povredama privatnosti i slobode.

Votson je poslednjih nekoliko godina ostvarila veliki uspeh u filmskoj industriji, a prema procenama kritičara, ove godine mogla bi da skine s trona najplaćeniju glumicu sveta – Dženifer Lorens.

Podsećamo, Ema se u 2009. godini sa zaradom od 30 miliona dolara nalazila na vrhu liste najbolje plaćenih holivudskih glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.