POSLEDNJE ZBOGOM: Sahrana Nenada Nenadovića u ponedeljak - ćerka poslala emotivnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 10:56

POSLEDNJE ZBOGOM: Sahrana Nenada Nenadovića u ponedeljak - ćerka poslala emotivnu poruku

"Dragi tata..."

Komemoracija preminulom glumcu Nenadu Nenadoviću biće održana u ponedeljak, 27. septembra u 11:30 časova na sceni "Aleksandar Popović" u Teatru Vuk, saopštilo je matično pozorište dramskog umetnika - "Boško Buha". Sahrana će biti održana istog dana u 14:30, a opelo počinje u 14 časova.

Nenad Nenadović će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, stoji u saopštenju direkcije ovog pozorišta za decu, čiji je član glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio od 1987. godine.

A post shared by Pozorište Boško Buha (@pozoristeboskobuha)

Ćerka Mina je na svom Instagram profilu podelila emotivnu poruku.

- Dragi tata, zahvalna sam i ponosna što sam mogla da rastem i učim o životu pored tebe. Znam da nisi prihvatao i priznavao da si veliki, a bio si više nego što možeš i da zamisliš. Zaslužuješ da se o tebi priča svaka dan. Nikada nećeš biti zaboravljen, obećavam ti! Bio si najvoljeniji na svetu i zauvek će tako biti - piše između ostalog u poruci mlade glumice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.