POPULARNOST SAMO RASTE! Černobilj ruši SVE rekorde gledanosti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPULARNOST SAMO RASTE'! ''Černobilj'' ruši SVE rekorde gledanosti! (VIDEO)

Nova serija vrlo brzo je zaokupila pažnju javnosti!

Nova televizijska serija "Černobilj" je ubrzo nakon emitovanja postala najgledaniji sadržaj prema podacima IMDB-a, prestigavši dugogodišnje omiljene serije publike kao što su "Igra prestola'', "Breaking Bad" i "The Wire".

Serija produkcijske kuće "Sky Original" iz pet delova predstavlja dramatizaciju nuklearne katastrofe iz 1986. godine u Ukrajini i njenih posledica, prateći priče onih koji su pogođeni eksplozijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i onih koji su bili zaduženi za operaciju.

Serija u kojoj glavne uloge tumače Džered Haris, Stelan Skasgard, Emili Votson i Džesi Bakli, dobila je pet zvezdica još od svog debija na Sky Atlanticu i NOW TV 7. maja. Zanimljivo je da je skoro dva miliona ljudi gledalo prvu epizodu.

Za manje od tri nedelje "Černobilj" je dospeo na vrh lestvice IMDB-a u sekciji filma i televizije.

Direktor Sky Originala ,Zai Benet, je tim povodom izjavio:

- Ovaj neverovatan projekat Sky Originala privlači gledaoce širom Velike Britanije i šire, zbog dobrih razloga - scenario i produkcija su bez premca, a priča je fascinantna i krajnje tragična!

Trejler možete pogledati ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.