Ovo je najbolji posao ikada: Travopazitelj za platu od 1.000 evra

Izvor: B92, 02.Jul.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najbolji posao ikada: Travopazitelj za platu od 1.000 evra

Možda ne znate ko je Zoran Stanko, ali sada ćete saznati i zapamtiti. On je čovek s definitivno najboljim poslom u Hrvatskoj. Barem u ovom trenutku.

Zoran Stanko dobio je verovatno najbolji posao u Hrvatskoj, odnosno dobio je posao travopazitelja na zagrebačkoj Adi. Ovaj posao je dobio zahvaljujući originalnom motivacionom pismu, koje je bilo jedno od glavnih kriterijuma za dobijanje posla.

“Stavio sam da mi je najdraža pesma od Severine ‘Raste trava zelena’, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mi je najdraže grupa ‘Plava trava zaborava’, i da posmatranje trave treba da postane Olimpijska disciplina”, rekao je Zoran za Bulevar B92.

Ovo je za poslodavca savršena marketinška kampanja, a za Zorana savršen posao, jer će za dve nedelje zaraditi nepunih 1.000 evra.

Zoran kaže da ovaj posao nije mogao doći u bolje vreme, jer je pre mesec dana izgubio posao. On je inače politikolog i alpinista.

Koje sve obaveze ima Zoran na ovom poslu, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.