Ovo je najbolja TV serija u 21. veku

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najbolja TV serija u 21. veku

Ugledne britanske novine "Gardijan" proglasile su "Porodicu Soprano" za najbolju televizijsku seriju 21. veka.

Ova serija o američkoj mafijaškoj porodici italijanskog porekla sa nezaboravnim Džejmsom Gandolfinijem u glavnoj ulozi u vreme prikazivanja bila je veoma popularna, a i njene reprize imaju globalnu gledanost.

Na drugom i trećem mestu su serije "Žica" i "Momci s Medisona", dok se među deset najboljih serija našao relativno novi "Flibeg" u produkciji BBC-ja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Prema oceni "Gardijana", u vrhu serija 21. veka su i "Breaking bad", "U kancelariji", "Igra prestola", "Pip šou", kao i "Atlanta", "Na liniji službe"...

Lista je prepuna britanskih i američkih ostvarenja, dok "ostatak sveta" skoro i da nije reprezentovan na ovoj listi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izabrana najbolja TV serija u 21. veku

Izvor: OkRadio.rs, 17.Sep.2019

Ugledne britanske novine "Gardijan" proglasile su "Porodicu Soprano" za najbolju televizijsku seriju 21. veka. Ova serija o američkoj mafijaškoj porodici italijanskog porekla sa nezaboravnim Džejmsom Gandolfinijem u glavnoj ulozi u vreme prikazivanja bila je veoma popularna, a i njene reprize imaju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.