Ovaj film je najavljen je kao najveći ovogodišnji hit - pandemija ga je UNIŠTILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021, 15:06

Ovaj film je najavljen je kao najveći ovogodišnji hit - pandemija ga je UNIŠTILA! (VIDEO)

Holivud beleži velike gubitke.

Nastavak hita "Čudesna žena" (Wonder Woman) tokom novogodišnjih praznika je zaradio 5.5 miliona dolara u SAD-u i nešto malo više od 10 miliona u svetu, a sveukupno film je do danas zaradio 118 miliona dolara.

Budući da je prethodnik zaradio nešto više od 820 miliona dolara, ovi su rezultati više nego poražavajući, ali niko nije iznenađen, jer pandemija je filmsku industriju bacila na kolena. Ipak, interes za filmom drastično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pao nezavisno od pandemije.

Naglom padu interesa možda su kumovali loši osvrti na društvenim mrežama, gde fanovi ističu da film jednostavno nije na nivou prethodnika. Ne smemo zaboraviti ni to da se film paralelno pojavio i na striming servisu HBO Max, što je takođe uticalo na smanjenu posećenost bioskopima, ali i veću piratizaciju na svetskom tržištu.

HBO je bio prilično nejasan oko gledanosti "Wonder Woman 1984" na striming servisu, ali čak i uz veliku gledanost, film čiji budžet prelazi 200 miliona dolara teško će nadoknaditi ogromne gubitke na blagajnama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.