Otvorena deveta po redu Ariljska letnja muzička manifestacija ARLEMM 2018.

Izvor: Beta, 15.Jul.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena deveta po redu Ariljska letnja muzička manifestacija ARLEMM 2018.

Gala koncertom Orkestra Škole za muzičke talente iz Ćuprije sa solistom Draganom Đorđevićem Suzukijem na violončelu, večeras je otvorena deveta po redu Ariljska letnja muzička manifestacija – ARLEMM 2018.Nakon vrhunskih izvođača klasične muzike, otvorena je izložba fotografija koja od početka juna obilazi Srbiju, autorke Dragane Selaković. Zatim je na scenu izašao Marko Luis, koji je dodatno doprineo atmosferi svojim džez nastupom. Svi koji nisu mogli da budu u Arilju, pratili su celovečernji prenos koncerata uživo zahvaljujući Telenor 4G mreže na njihovom YouTube kanalu.Arilje će od 14. jula do 29. jula čitave dve nedelje biti prestonica kulturnih dešavanja. Okupljajući vrhunske predavače, izvođače iz zemlje i inostranstva, ARLEMM nastavlja da gradi prepoznatljiv i atraktivan ambijent za sve koji žele da u umetnosti i prirodi uživaju na jedan poseban način.„Taj sklad dobar je primer da muzika i umetnost mogu da naprave promene u svesti jednog društva, u turističkom i privrednom smislu, pozitivno delujući na ceo jedan region“, rekao je Dragutin Mladenović, direktor manifestacije.Ulicama Arilja će se i ove godine kretati brojni mladi umetnici iz Nemačke, Rusije, Belgije, Austrije, Slovenije, Amerike, Hrvatske, Bosne i Hercegovine. Sa najtalentovanijim mladim polaznicima iz zemlje i inostranstva radiće vrhunski predavači i profesori violine, violončela, klavira, viole, kontrabasa, duhovnog ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Muzička manifestacija ARLEMM uz maline brend Arilja

Izvor: Beta Video, 15.Jul.2018

ARILJE - Gala koncertom orkestra Škole za muzičke talente iz Ćuprije predvodjenim violončelistom Draganom Djordjevićem Suzukijem sinoć je otvorena deveta Ariljska lenja muzička manifestacija (ARLEMM). (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.