Izvor: SEEcult.org, 21.Avg.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren RTS Klub

Konferencijski, izlagački i promotivni centar Radio-televizije Srbije – RTS klub, u kojem će posetioci moći da se upzonaju sa bogatom istorijom te medijske kuće, prelistaju knjige i slušaju muziku, otvoren je 21. avgusta u Radio Beogradu izložbom "Mozaik jedne epohe”. Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izrazio je nadu tom prilikom da će Beograd “ostvariti još ovakvih prostora, sličnih galerijskih čitaonica, sastajališta i novih kulturnih žarišta”.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Od danas u zgradi Radio Beograda 'RTS klub' za građane

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2019

Danas je u zgradi Radio Beograda otvoren "RTS klub" - konferencijski, izlagački i promotivni centar Radio-televizije Srbije, u kojem će grаđаni moći i dа se upoznаju s bogаtom istorijom rаdijа i televizije...Ljubitelji kulture, umetnosti i književnosti će, na novom mestu susreta, u "RTS...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.