Izvor: SEEcult.org, 16.Sep.2018, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren 57. Oktobarski salon - Čudo kakofonije

Otvaranje 57. Oktobarskog salona u Muzeju grada Beograda, jednoj od pet lokacija na kojima se predstavlja ukupno 72 umetnika iz Srbije, regiona i sveta, izazvalo je ogromno interesovanje javnosti, a tradicionalnoj gužvi dodatno je doprinela nešto ranija poseta predsednica Vlade Srbije Ane Brnabić. Premijerka se susrela sa umetnicima i obišla izložbu u Resavskoj u pratnji kustosa Gunara i Danijel Kvaran, koji su koncept 57.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

ČUDO KAKOFONIJE: Otvoren Oktobarski salon

Izvor: Mondo, 16.Sep.2018

Učestvuje 72 umetnika iz čitavog sveta!..U Muzeju grada Beograda svečano je otvoren 57. Oktobarski salon, na kome će u narednih šest sedmica, pod sloganom "Čudo kakofonije", svoja dela u pet prostora predstaviti 72 umetnika iz celog sveta...Gradska sekretarka za kulturu Ivona Jevtić podsetila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.