Otkriveno ko još glumi u seriji prethodnici Igre prestola

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno ko još glumi u seriji prethodnici "Igre prestola"

Nova serija "Duga noć", koja će uskoro početi da se snima, a koja će da objasni šta se sve dešavalo pre "Igre prestola", dobila je i novog glumca. U pitanju je britanski glumac Džoš Vajthaus (28).

Vajthaus je poznat po ulozi Hjua Armitaža u Bi-Bi-Sijevoj seriji "Poldark", a sada će se pridružiti Naomi Vots u prikvelu "Igre prestola". Džoš je radio i kao maneken za modnu kuću "Barberi".

Nova serija trebalo bi da počne da se snima početkom 2019. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Detalji o karakterima koje će tumačiti Naomi Vots i Džoš Vajthaus tek treba da budu otkriveni, navodi Independent.

Vajthausa ćemo gledati u filmu "Srećni radnik" i "Devojka iz ravnice", koju će producirati Dejvid Linč.

Scenaristkinja "Duge noći" Džejn Goldman zajedno sa Metjuom Vonom stoji iza scenarija ovog prikvela i očekuje se da će na njemu blisko da sarađuju sa piscem knjiga "Pesme leda i vatre" Džordžom R. R. Martinom, jer je po njegovim knjigama snimljena serija "Igra prestola".

Serija "igra prestola" počela je da se emituje 2011. godine, a naredne, 2019. zakazano je emitovanje osmog i poslednjeg serijala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.