Otkriven alternativni scenario šeste sezone Peaky Blindersa, a sve je vezano za njenu smrt VIDEO

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 11:27

Otkriven alternativni scenario šeste sezone "Peaky Blindersa", a sve je vezano za njenu smrt VIDEO

Glumica serijala "Peaky Blinders", Charlene McKenna, koja tumači lik Laure McKee iz IRA-a, otkrila je da je originalni scenario šeste sezone u potpunosti napisan pre smrti Helen McCrory.

U nedavnom intervjuu, McKenna je objasnila da je lik Polly Grey uključen u prvobitnu verziju scenarija. Međutim, onda kada se McCrory razbolela, scenario je izmenjen. IRA ubija Polly i tako započinje priča šeste sezone. Glumica je preminula u aprilu 2021. godine, u 52. godini života, nakon, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je njen suprug Damien Lewis opisao "herojske bitke" sa rakom dojke.

Produkcija za poslednju sezonu je nastavljena ubrzo nakon toga.

"U vreme kada smo došli na snimanje, imala sam samo verziju scenarija koja je bila bez Helen jer je u toj fazi ona bila bolesna“, rekla je McKenna za Tyla.

“Znam da su imali još jednu verziju koju mi ​​nismo dobili, koja bi bila korištena da je prošlo onako kako smo želeli, a to je da nju imamo u priči. Ali nikad tu verziju nismo videli. Mislim, to je ipak Steven Knight, tako da bi scenario, ne sumnjam, bio sjajan”, dodala je.

Prva epizoda šeste sezone prikazala nam je scenu sahrane Polly Gray. Tom scenom se ekipa oprostila od njenog lika ali je on i dalje često pominjan do kraja sam

"Teško je samo ubiti sjajnog lika bez dodavanja dodatnog sloja onoga kako se nosite s tugom i osetljivošću i realnog i fiktivnog.", rekla je McKenn.

"Peaky Blinders" biće nastavljen u formi filma, potvrđeno je odavno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.