Izvor: SEEcult.org, 26.Jan.2011, 04:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivanje nestajućih vrlina

Festival evropskog dokumentarnog filma “Sedam veličanstvenih” počeo je 25. januara u Beogradu ostvarenjem “Nenet” francuskog dokumentariste Nikolasa Filibera (Nicolas Philibert) i potresnim filmom “Krv u mobilnom” danskog dokumentariste Franka Piaseckog Poulsena, koji su se i predstavili publici u popunjenoj Velikoj dvorani Sava centra.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portugalski film večeras na festivalu "Sedam veličanstvnih"

Izvor: Blic, 26.Jan.2011

Na 7. festivalu evropskog dugometražnog dokumentarnog filma "Sedam veličanstvenih", koji je u toku u Beogradu, večeras će u "Sava centru" biti prikazan portugalski film "48"...Autor je portugalska slikarka, koja se bavi i estetikom i teorijom umetnosti Suzana de Soza Dijaz...U svom radikalnom filmskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.