Izvor: SEEcult.org, 18.Apr.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrijte… (VŠLPU)

Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija (VŠLPUSS) predstavlja od 20. do 25. aprila u galeriji O3one u Beogradu radove sa foto-konkursa koji je organizovala u saradnji sa magazinom “National Geographic” u nameri da njeni studenti dobiju priliku da široj javnosti prikažu svoje fotografije.

Izložba “Otkrijte…(VŠLPU)” otkriva neobične situacije, odnose, specifičan prostor i kreativni duh koji vlada u prostoru i među ljudima na VŠLPUSS. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org <<

Izložba je ujedno početak dugoročne saradnje galerije O3one i VŠLPUSS, jedine visoke strukovne škole u polju umetnosti u Srbiji.

VŠLPUSS obezbeđuje studentima kompetencije potrebne za savremenu likovnu praksu, kao i za novonastale potrebe na tržištu rada kroz tri studijska programa: Grafički dizajn, Dizajn enterijera i Mediji slike.

(SEEcult.org)

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Najbolje studentske fotografije od sutra u Galeriji O3one

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 10:21

Najbolje fotografije studenata Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija iz Beograda, sa foto-konkursa pod naslovom "Otkrijte VŠLPU", biće izložene od sutra do 25. aprila u Galeriji O3one...Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija iz Beograda je u saradnji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.