Osuđena na 9 meseci i jednu komediju

Izvor: B92, 10.Jul.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđena na 9 meseci i jednu komediju

Nova francuska komedija "Osuđena na 9 meseci", za koju režiju i scenario potpisuje popularni glumac Alber Dipontel, u domaćim bioskopima prikazuje se od 10. jula.

Arijana Felder je trudna, a s obzirom na to da je ona mlada sudija sa strogim moralnim načelima i okorela slobodna žena, ovo je više od iznenađenja.

A ono što je još šokantnije je činjenica da je posle testa očinstva otkriveno da je otac nerođenog deteta Bob Nolan, kriminalac osumnjičen za monstruozni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zločin. Arijana, koja se ničeg ne seća, pokušava da shvati šta je moglo da se desi i šta je tek čeka.

To je ukratko radnja nove urnebesne komedija sa francuskim šmekom koja 10. jula stiže u domaće bioskope. Film “Osuđena na 9 meseci” režirao je Alber Dipontel, koji uz Sandrin Kiberlen u filmu igra glavnu ulogu.

Ukoliko i vi želite da proverite kako će se Arijana izboriti sa svim životnim iskušenjima, B92 i Taramount film imaju 3x2 poklon karte za vas!

Projekcija filma “Osuđena na 9 meseci” je 11. jula u bioskopu Takvud, od 22:40h. Ako želite da osvojite karte, prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime i prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno napišite OSUĐENA NA 9 MESECI.

Dobitnici će biti obavešteni putem mejla, a karte se preuzimaju na blagajni bioskopa Takvud 15 minuta pre početka projekcije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.