Izvor: SEEcult.org, 09.Maj.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuda kašnjenja rezultata konkursa Ministarstva kulture

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS) protestovala je zbog kašnjenja objavljivanja potpunih rezultata Konkursa Ministarstva kulture i informisanja za (su)finansiranje projekata u oblasti savremenog stvaralaštva za 2018. godinu. Iako je tekstom Konkursa i Zakonom o kulturi predviđeno da se rezultati objavljuju “najkasnije 60 dana od dana završetka podnošenja prijava”, što je bio 24. april, Ministarstvo je 16 dana kasnije objavilo rezultate samo za osam od 13 oblasti.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

NKSS: Ministarstvo da objavi rezultate Konkursa za savremeno stvaralaštvo

Izvor: Danas, 09.Maj.2018

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS) osudila je Ministarstvo kulture i informisanja zbog kašnjenja objavljivanja potpunih rezultata Konkursa za (su)finansiranje projekata u oblasti savremenog stvaralaštva za 2018. godinu. Članak NKSS: Ministarstvo da objavi rezultate Konkursa za savremeno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.