Oštećena Vazarijeva slika zbog Da Vinčija?

Izvor: Beta, 08.Dec.2011, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštećena Vazarijeva slika zbog Da Vinčija?

RIM, 7. decembra 2011. (Beta-AFP) - Italijanska policija započela je istragu u firentinskoj Palati Vekio kako bi utvrdila da li su naučnici oštetili jednu sliku italijanskog rensenansnog slikara Djordja Vazarija, naslikanu na zidu, u pokušaju da iza nje pronadju fresku Leonarda da Vinčija.

"Policija je bila u Palati Vekio, izvršila je provere na Vazarijevoj slici, i razgovarala sa restauratorima", rekao je agenciji Frans pres portparol fi..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da Vinči ispod Vazarija?

Izvor: RTS, 08.Dec.2011

Policija u Firenci istražuje da li su naučnici oštetili sliku "Bitka kod Marčana" Đorđa Vazarija, naslikanu na zidu, u pokušaju da iza nje nađu fresku Leonarda da Vinčija.

Nastavak na RTS...

Oštetili Vazarija da bi našli Da Vinčija?!

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2011

RIM - Italijanska policija započela je istragu u firentinskoj Palati Vekio kako bi utvrdila da li su naučnici oštetili jednu sliku italijanskog rensenansnog slikara Đorđa Vazarija, naslikanu na zidu, u pokušaju da iza nje pronađu fresku Leonarda da Vinčija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.