Osam najbolje ocenjenih horora na Netfliksu

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 19:57

Osam najbolje ocenjenih horora na Netfliksu

Danas je moguće pronaći horor film za svačiji ukus. Ali ako tražite nešto zaista dobro, sastavili smo listu od osam najbolje ocenjenih horor filmova na Netfliksu.

His House

Nakon mučnog bekstva iz ratom razorenog Južnog Sudana, mladi izbeglički par pokušava da se prilagodi svom novom životu u malom engleskom gradu gde vreba neizrecivo zlo.

Creep

Umetnica Sara organizuje sastanak sa čovekom koji tvrdi da je serijski ubica. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ona ga sreće u zabačenoj kući u šumi kako bi snimila šokantno umetničko delo. Međutim, kako dan odmiče, otkriva da je možda uzela prevelik zalogaj.

Under the shadow

Nakon što je Šidinu zgradu pogodila iransko-iračka ratna raketa, sujeverni komšija je ubeđuje da je projektil proklet. Ona tada postaje uverena da natprirodna sila unutar zgrade pokušava da zaposedne njenu ćerku Dorsu i nema drugog izbora nego da spase porodicu.

Jaws

Radnja filma počinje legendarnom scenom u kojoj velika bela ajkula napada i ubija devojku, izazivajući napetost i brigu u malom primorskom gradu. Film je osvojio tri Oskara.

The old way

Novinarka Kristina putuje u dom svojih predaka u Verakruzu da istraži priču o čarobnjaštvu i lečenju. Tamo je kidnapuje grupa meštana koji tvrde da je ona oličenje đavola.

Pan’s Labyrinth

Tokom Španskog građanskog rata, nemilosrdni oficir Vidal dovodi svoju trudnu ženu i njenu ćerku Ofeliju u izolovano planinsko područje, jer želi da mu se sin rodi u njegovoj blizini. Ofelija pronalazi fauna u magičnoj šumi, koji joj objašnjava da je princeza i da mora da izvrši tri zadatka da bi se vratila u svoje magično kraljevstvo. I dok se ona upušta u magičnu avanturu, Vidal ne bira sredstva da uhvati republičke borce.

Cam

Devojka po imenu Alis se budi i shvata da je u sopstvenoj emisiji zamenjena njenom replikom.

Gerald’s Game

Kada se nevina igra između bračnog para iznenada pretvori u mučnu borbu za opstanak, supruga Džesi mora da se suoči sa davno zakopanim demonima - koji možda vrebaju u senkama njene naizgled prazne kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.