„Orthodox Celts“  u KST-u

Izvor: S media, 25.Jun.2009, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orthodox Celts“ u KST-u

Poznati domaći sastav „Orthodox Celts” nastupiće večeras u bašti Kluba studenata tehnike u Beogradu.

- Sviramo na mestu gde smo počeli karijeru i odlučili smo da se predstavimo sa jednim „best of” programom - kaže Dejan Lalić, član sastava „Ortodox Celts”, i ističe da će koncerta biti bez obzira na vremenske uslove.

- Sećam se da smo jednom u toj bašti svirali kad je bio ogroman pljusak, a hiljadu ljudi je uživalo u koncertu i niko nije obraćao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pažnju na potop. Sviraćemo sutra uveče dva sata i publika će moći da uživa u svim našim poznatim pesmama - objašnjava Lalić.

Ovaj bend će tokom leta nastupiti na „Egzitu” i „Beerfstu”, a ovo je prilika za sve fanove da se u intimnijoj atmosferi podsete hitova poznatog beogradskog sastava. Karte u pretprodaji koštaju 500 dinara i mogu da se kupe u „Feliks” šopu i na blagajni KST-a, dok će sutra uveče, koštati 700 dinara.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.