Opet promene u Narodnom pozorištu

Izvor: B92, 01.Nov.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet promene u Narodnom pozorištu

Nova direktorka Drame Narodnog pozorišta u Beogradu je dramaturg Molina Udovički Fotez, potvrdila je Tanjugu v. d. upravnica pozorišta Ivana Vujić.

Ona je na to mesto postavljena umesto dramske spisateljice Tanje Šljivar koja je pre izvesnog vremena podnela ostavku.

Molina Udovički Fotez je diplomirala dramaturgiju 1985. godine, a tokom svoje karijere radila je na televiziji Beograd, na radiju i sarađivala je s mnogim značajnim pozorišnim rediteljima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Od 2003. do 2011. godine radila je i kao pomoćnik direktora Drame Narodnog pozorišta u Beogradu, a od juna 2011. do februara 2013. bila je direktor Drame nacionalnog teatra. Na čelo drame Narodnog pozorišta postavljena je odlukom Ivane Vujić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Molina Udovički nova direktorka drame Narodnog pozorišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019

Nova direktorka drame Narodnog pozorišta u Beogradu je dramaturg Molina Udovički Fotez, potvrdila je Tanjugu v.d. upravnica pozorišta Ivana Vujić...Ona je na to mesto postavljena umesto dramskog pisca Tanje Šljivar koja je pre izvesnog vremena podnela ostavku...Udovički Fotez je diplomirala dramaturgiju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.