Opera SNP-a OperAlive odložena za 5. jun

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 12:35

Opera SNP-a OperAlive odložena za 5. jun

Opera Srpskog narodnog pozorišta pripemila je poslednji koncert u sezoni, a u okviru stvaranja u doba korone i na distancu. Reč je o dvadesetpetominutnom koncertu koji je trebalo da se održi 29. maja, u 19.00 časova na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta.Naime, zbog više sile i uz konsulatcije sa nadležnim službama i hidrometeorološkim zavodom, u ovom trenutku nije bilo uslova da se koncert održi jer instrumenti na kojima se svira ne smeju da budu izloženi kiši.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za kraj 159. sezone - OperAlive

Izvor: NoviSad.com, 28.Maj.2020

Protekla dva meseca, i poslednja u 159. sezoni Opere Srpskog narodnog pozorišta, obeležilo je izvođenje numere Bella ciao koje je obišlo svet, pozorište na kućnim adresama i Oda radosti sa distancom, sve do pretvaranja čitavog grada i..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.