„Ono kao ljubav“

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ono kao ljubav“

Pozorišni i filmski reditelj Gorčin Stojanović predstavio je juče u RTS - u svoju novu televizijsku seriju, reč je o 20 epizoda sitkoma „Ono kao ljubav“, koja na prvom programu RTS-a startuje od d 6. septembra.

Naglašavajući da je ova njegova serija romantčna ljubavna komedija, Stojanović je izrazio nadu da „neće izneveriti“.

Po scenariju Tatjane Ilić, čija je osnova ideja bila da napravi duhovitu priču u urbanom miljeu kakav nam je svima poznat, glavne >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << likove tumače Sergej Trifunović, LJubomir Bandović, Nikola Kojo, Nataša Marković, Sonja Kolačarić, Bojana Stefanović i Srđan Miletić.

Serija, koja će biti emitovana svake nedelje u udarnom terminu, od 20 sati, čije epizode traju po 45 minuta, na duhovit način vodi publiku kroz prepoznatljive situacije prateći dešavanja u životu tri pa

U seriji su, kako je rečeno, kao sporedni likovi, prave glumačke bravure odigrali Vesna Trivalić (Srđanova bivša žena) i Srđan Miletić, u ulozi „lokalnog blejača“ koji veći deo vremena provodi u kafiću kao svojevrsni hroničar događaja.

Stojanović je napomenuo da nevelike, ali briljantne uloge imaju velikani našeg glumišta Nikola Simić i Đuza Stojiljković, koje je prosto želeo da ima u podeli, jer, kako je rekao, njima da bi odigrali ulogu nisu potrebne reči. Dovoljni su gest i pogled.

Pored njih, sporedne likove igraju i Dragan Nikolić, Ceca Bojković, Gordan Kičić, Dragan Jovanović, Danica Maksimović... Interesantno je da se u seriji, među čak 70 epizodnih likova, kao gostujuće zvezde pojavljuju mnogobrojne ličnosti iz javnog života, od tenisera Janka Tipsarevića, muzičara Kemala Montena, Masima Savića, Srđana Gojkovića Gileta, Đuleta Van Goga, do novinara Dušice Spasić, Đorđa Mićića, Đorđa Maričića...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.