Ona je bila velika ljubav glumca Igora Pervića (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je bila velika ljubav glumca Igora Pervića (FOTO)

Igor Pervić preminuo je u 52. godini. Odlazak glumca dočekan je kao veliki šok.

Sjajne uloge su ostale iza njega, brojne ljubavi i ona, Jovana Petrović koja je na Fejsbuku objavila zajedničku sliku uz reči koje govore sve.

"Moja ljubav", napisala je glumica i unuka legendarnog Miodraga Petrovića Čkalje.

Koliko ljubavi i uspomena je stalo na ovoj slici. Sećate se sigurno njih dvoje iz vremena ljubavi koju su delili daleko od Beograda, daleko do gužve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali ne i daleko do javnosti koju je priča o njima veoma zanimala.

Svaki put kada bi se pojavili zajedno, videla se snaga emocija koja ih je spajala. Izgledalo je da će trajati zauvek, ali su se ipak, rastali, ipak, ostala je priča o vezi vrednoj pomena.

Glumac je bio i u vezi sa Jasminom Holbus za koju je umeo da kaže da ga je spasla od samoubistva, nakon "skidanja sa narkotika", ali se ljubav sa Jovanom izdvaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.