On je sve gore i gore: Bivša devojka Brusa Vilisa otkrila nove detalje o njegovom stanju

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 11:53

"On je sve gore i gore": Bivša devojka Brusa Vilisa otkrila nove detalje o njegovom stanju

Pre skoro godinu dana ceo svet je pogodila vest da je zdravstveno stanje poznatog glumca veoma loše.

Slavnom glumcu Brusu Vilisu je najpre dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, a kasnije se utvrdilo da boluje od retkog oblika demencije, zbog čega se jedan od najboljih akcionih heroja povukao iz sveta filma.

Zvezda filmova "Pulp Fiction", "Armagedon", i "Die Hard" je, kako tvrde mnogi, konstantno okružen porodicom, suprugom Emom i ćerkama, kao i bivšom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suprugom Demi Mur. Brusova supruga Ema neretko na društvenim mrežama deli detalje o borbi s kojom se suočava njen slavni suprug, a sada je progovorila i Vilisova bivša devojka Marija Bravo.

Brus i Marija su se upoznali u njegovom restoranu "Planeta Holivud" i bili su u vezi dve godine tokom devedesetih. Marija je sada otkrila medijima da je na jednom humanitarnom događaju bilo govora i o njegovom zdravstvenom stanju i da je tada razgovarala sa glumčevom ženom.

"On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi", rekla je Marija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bivša devojka Brusa Vilisa o zdravlju glumca: „Nije dobro, sve je gore i gore“

Izvor: Luftika.rs, 27.Jul.2023

Legenda Holivuda je u vrlo lošem stanju.. Marija Bravo, aktivistkinja i bivša partnerka holivudskog glumca Brusa Vilisa, otkrila je detalje o njegovom zdravstvenom stanju navodeći da se holivudska zvezda oseća sve gore i gore.. Pre skoro godinu dana, svet je pogodila vest da se jedan od najboljih...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.