Oglasili se iz Bafte: Evo zašto je Metju Peri izostao sa liste In memoriam

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 18:41

Oglasili se iz Bafte: Evo zašto je Metju Peri izostao sa liste "In memoriam"

Čelnici dodele Bafta nagrada objasnili su zašto je Metju Peri izostavljen sa ovogodišnje memorijalne liste na ceremoniji.

Besni fanovi su brzo primetili njegovo 'očigledno' odsustvo sa liste tokom 77. dodele filmskih nagrada Britanske akademije EE u nedelju i tim povodom su burno reagovali i negodovali na društvenim mrežama.

Nakon što su organizatori kritikovani, čelnici su sada rekli da će on biti uvršten na predstojećoj dodeli nagrada u maju.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštenju, zvaničnici su rekli: "Potvrđujemo da će Metjuu Periju biti dodeljena čast na našoj predstojećoj televizijskoj dodeli Bafta nagrada u maju, i u odeljku In memoriam na našoj veb-stranici.“

"Ali ne uključiti Metjua Perija u In Memoriam je zapravo šokantno“, "Sram vas bilo, BAFTA, što niste priznali Metjua", pisali su ljudi na društvenim mrežama, dok je jedan korisnik tvrdio da su organizatori dodele nagrada Bafta "zaboravili" da uvrste velikog glumca na ovu svoju listu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.