Održan scenski spektakl U potrazi za snom

Izvor: B92, 25.Mar.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan scenski spektakl "U potrazi za snom"

Nesvakidašnja predstava za decu "U potrazi za snom" Škole igre Ašhen Ataljanc održana je juče u prepunoj sali Centra za kulturu "Vlada Divljan" na Paliluli.

Više od 80 mladih umetnika zablistalo je na bogatoj sceni, a svojim neverovatnim talentom osvojili su mnogobrojnu publiku koja je gromoglasnim aplauzom nagradila njihov trud.

Smenjivali su se graciozne balerine, karatisti koji su pokazali svoje veštine i strogu dsciplinu, žurku su napravili hiphoperi, a nadareni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumci ispričali poetičnu priču o odrastanju, slobodi i ljubavi.

Sala je "pucala" od dečje energije, lepote, snage i umeća. Uz numere vrhunskih umetnika od Baha preko Radiohead, Depeche mode, Kraftwerk... deca su letela po sceni i plenila svojom igrom.

Glavni glumci Tara i Kalam ganuli su publiku svojim božanstvenim plesom uz taktove prelepe balade "Into my arms" Nika Kejva.

Kraj prestave su upotpunili pop pevač i baletan Aleksa Jelić i operska pevačica Ana Marčetić koji su zajedno sa najmlađim kolegama otpevali veliki hit "Princeza" .

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.