Odložen koncert Zubina Mehte i Beogradske filharmonije

Izvor: Blic, 21.Feb.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen koncert Zubina Mehte i Beogradske filharmonije

Gala koncert povodom obeležavanja 60 godina od prvog nastupa Zubina Mehte sa Beogradskom filharmonijom, koji je bio zakazan za 18. mart odlaže se zbog oporavka maestra nakon operacije ramena koju je imao krajem prošle godine, saopšteno je iz Filharmonije.

Planirani repertoar trebalo je da bude isti kao i 1958. godine – Debisijev „Prelid za popodne jednog fauna“, Frankove „Simfonijske varijacije“ sa Aleksandrom Madžarom kao solistom, i Berliozova „Fantastična simfonija“.

Novi termin koncerta biće naknadno saopšten, javili su iz Beogradske filharmonije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložen koncert Zubina Mehte i Beogradske filharmonije

Izvor: B92, 21.Feb.2018

Gala koncert povodom obeležavanja 60 godina od prvog nastupa Zubina Mehte sa Beogradskom filharmonijom odlaže se zbog oporavka maestra nakon operacije ramena koju je imao krajem prošle godine, navodi se u saopštenju...Planirani repertoar trebalo je da bude isti kao i 1958. godine – Debisijev „Prelid...

Nastavak na B92...

Odložen koncert Zubina Mehte

Izvor: Mondo, 21.Feb.2018

Gala koncert povodom obeležavanja 60 godina od prvog nastupa Zubina Mehte sa Beogradskom filharmonijom se odlaže do daljnjeg...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Krajem prošle godine, Zubin Mehta je imao operaciju ramena, pa kako oporavak još uvek traje, gala koncert povodom šest decenija od njegovog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.