Odbačena optužba protiv Kevina Spejsja za seksualni napad  (VIDEO)

Izvor: Beta, 18.Jul.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačena optužba protiv Kevina Spejsja za seksualni napad (VIDEO)

Tužioci su odustali od tužbe protiv američkog glumca Kevina Spejsija za seksualno zlostavljanje jednog tinejdžera u baru u Nentaketu u američkoj državi Masačusets, 2016. godine.Momak koji je optužio glumca odbio je da svedoči o nestalom mobilnom telefonu za koji je odbrana smatrala da sadrži informacije koje podržavaju glumčevu tvrdnju o nevinosti.Spejsi (59) optužen je da je 2016. seksualno zlostavljao 18-godišnjaka u restoranu na ostrvu Nantaket, u Masačusetsu. To je jedina krivična optužnica podignuta protiv glumca u jeku niza navoda o seksualnom uznemiravanju protiv njega.Spejsi, dvostruki dobitnik Oskara, bio je medju prvim poznatim imenima koja su se pojavila u okviru pokreta "MiTu" (MeToo) protiv seksualnog napastvovanja i uznemiravanja koji je zahvatio industriju zabave i druge sektore.Spejsi negira da je nepristojno dodirivao momka, čija majka je prva iznela te navode 2017. godine. Momku koji ga je optužio bilo je naredjeno da izadje pred sud ranije ovog meseca kada je rekao da je izgubio mobilni telefon koji je koristio u večeri kada se dogodio navodni seksualni napad. Odbrana je navela da im je potreban telefon da nadju izbrisane tekst poruke koje bi po njima mogle da pomognu Spejsijevom slučaju.  Momak je demantovao da je brisao poruke ili manipulisao razmenu poruka snimljenu na ekranu ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbačena optužba protiv Kevina Spejsija za seksualni napad

Izvor: Danas, 18.Jul.2019

Tužioci su odustali od tužbe protiv američkog glumca Kevina Spejsija za seksualno zlostavljanje jednog tinejdžera u baru u Nentaketu u američkoj državi Masačusets, 2016. godine. Članak Odbačena optužba protiv Kevina Spejsija za seksualni napad se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.