Objavljene prve reakcije na nadolazeći nastavak hit horora: Bolji od prvog VIDEO

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 16:27

Objavljene prve reakcije na nadolazeći nastavak hit horora: "Bolji od prvog" VIDEO

Za samo nekoliko dana, "Opatica iz pakla 2", novi nastavak najprofitabilnije horor franšize svih vremena "Prizivanje", stiže na bioskopska platna. Režiju filma potpisuje Majkl Čevs, koji je već režirao jedan od filmova u istoimenoj franšizi, zasnovan na priči koju je osmislio scenarista Akela Kuper.

Predstojeći nastavak "Opatice iz pakla" iz 2018. dešava se 4 godine nakon radnje originalnog filma. Film prati sestru Iren (Taisa Farmiga), koja ponovo mora da se bori protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << demona Valaka (Boni Arons).

Neki kritičari su imali priliku da pogledaju film pre zvanične premijere, a neki od njih su svoje reakcije konačno podelili na Tviteru.

"'Opatica iz pakla 2' je solidan nastavak franšize 'Prizivanje' Taisa Farmiga i Džonas Blokuet su ponovo sjajni u glavnim ulogama", napisao je Peri Nemirof iz Kolajdera.

"'Opatica iz pakla 2' je beskrajno bolji od prvog dela. Likovi Ajren i Morisa su na značajan način dočarani i možete videti kako zaplet ima veliki uticaj na univerzum franšize 'Prizivanje'", napisao je Brajan Dejvids iz Holivud reportera. Tesa Smit, osnivačica veb-sajta Mama's Geeki, složila se sa njim, rekavši da je film Časno pominjanje 2 "mnogo bolji od prvog filma, strašniji je i mnogo intenzivniji".

Film stiže u bioskope 8. septembra 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.