Objavljen prvi trejler za film Mala sirena

Izvor: B92, 10.Mar.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen prvi trejler za film "Mala sirena"

Produkcijska kuća Kingsvej objavila je prvi trejler za film "Mala sirena" koji zasnovan na istoimenoj bajci autora Hansa Kristijana Andersena.

Priča prati mladu devojku (tumači je Loreto Peralta), koja otkriva lepu ženu za koju veruje da je prava Mala sirena.

Njen stariji brat Kam (glumi ga Vilijam Mouzli) je novinar i putuje sa sestrom u mali grad u Misisipiju da intervjuiše potencijalnu sirenu koju glumi Popi Drejton.

U trejleru se pojavljuje Širli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Meklejn kao misteriozna žena koja priča priču o Maloj sireni. U ulozi režisera pojavljuju se Kris Bušard i Blejk Haris.

Priča se razlikuje od Diznijevog crtanog filma, pa se u ulozi negativca pojavljuje muškarac, a ne Ursula. Takođe, veći deo priče se odvija na kopnu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.