OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Procurio deo priče iz novog filma o Džejms Bondu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 10:52

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Procurio deo priče iz novog filma o Džejms Bondu!

Mnoge je iznenadilo.

Strani mediji pišu kako će špijun kojeg glumi Danijel Krejg u novom filmu o Džejms Bondu biti otac petogodišnjoj devojčici Matilde, koju je dobio s dr Madelin Svan.

Priča je procurela prošle nedelje kad su se dnevni rasporedi glumaca pojavili na eBayu. Raspored opisuje scenu, snimljenu u Italiji prošle godine, u kojoj se dr Svan pojavila s agentom Nomi (Lašana Linč) i Matilde, koju glumi Lisa-Dorah Son.

"Scena #235" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detaljno opisuje kako "Nomi odvodi Madelin i Matilde na sigurno s ostrvom u pozadini".

Filmski insajder potvrdio je izveštaje da će Bond postati otac jer je Danijel želeo da film "iznenadi" publiku.

 - Da, istina je. Bond je otac. Danijel je želeo da ovaj film bude najviše iznenađujući i najzabavniji dosad.

- Daniel je stariji i njegov Bond sazreva i gleda na život kroz prizmu očinstva. Ali tu je puno više od toga.Bond je uviek uspevao da šarmira stotine lepih žena, naizgled bez ikakvih posledica. Čineći ga ocem, otvara se čitav svet mogućnosti za razvoj priče . rekao je i dodao:

Poslednji Bond u kojem će glumiti Danijel Krejg događa se pet godina nakon događaja iz Spectrea. Bivši agent 007 uživa u odmoru na Jamajci s dr Svan pre nego što ponovno mora da spasi svet.

Prema najavama, film će biti prepun preokreta, a Bond u njemu spašava svet i od biološke pandemije. Nije covid-19, ali je slično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.