OVO MALO KO ZNA! Pokojni Boris Komnenić jednom je otišao na DUGO putovanje - i vratio se kao DRUGI ČOVEK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 11:22

OVO MALO KO ZNA! Pokojni Boris Komnenić jednom je otišao na DUGO putovanje - i vratio se kao DRUGI ČOVEK!

Posvećen veri.

Glumac Boris Komnenić, prvak drame u Narodnom pozorištu, preminuo je u 64. godini posle duge i teške bolesti.

Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugi.

Komnenić nije voleo da daje intervjue i da govori o svom privatnom životu, ipak, u jednom intervjuu je ispričao kako je odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ode na hodočašće u Jerusalim.

- Bio sam za Božić i ići ću opet. Tri meseca posle povratka nisam mogao da dođem sebi, mene su samo udarale slike svete zemlje. Ići tim putevima, kojima je Hrist hodio, to je nešto što čovek mora da doživi lično - rekao je Komnenić u intervjuu za emisiju "Naš gost", 2017. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.