OVO ĆE DUGO DA SE PREPRIČAVA: Organizovan prvi veliki koncert Vatre u beogradskom Domu omladine

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆE DUGO DA SE PREPRIČAVA: Organizovan prvi veliki koncert "Vatre" u beogradskom Domu omladine

Beograd će da gori!

Prvi veliki koncert "Vatre" u beogradskom Domu omladine, još je jedan u nizu njihovih odličnih koncerata koji se pamte, a svi koji su prisustvovali odličnoj svirci ovog petka zasigurno mogu potvrditi kakvu energiju sa sobom donose ovi rockeri!

Za svoj 'prvi dejt' s  beogradskom publikom zasvirali su svoje najveće hitove, kao što su dueti s Damirom Urbanom 'Tremolo' i najnoviji aktualni hit s Massimom 'Nama se nikud ne žuri'. Da beogradska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publika voli dobar rock'n'roll pokazala je pevajući od reči do reči  jedan od novijih singlova 'Sekvoje' tokom čijeg izvođenja je Dečak sklnio fizičke barijere između publike i benda i zapevao s nekoliko devojaka koje su mu se pridružile na bini.

Opštu euforiju očekivano su izazvali prvi taktovi njihovog nesumnjivo najpoznatijeg hita 'Tango'. U dvorani preplavljenoj emocijama, dečak je beogradskoj publici rekao i kako mu je pesma 'Saturn' posebno važna jer je posvećena voljenoj supruzi Nini.

Iako će jedan od najuspješnijih  rock bendova u regionu sledeće godine proslaviti dvadeseti rođendan, "Vatra" je i dalje relativno nova beogradskoj publici, što će se ovim koncertom definitivno promeniti. Za početak, najavili su skori povratak na ovogodišnjem "Šabačkom letnjem festivalu" i "Beer festu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.