“OTVORENI BIOSKOP” PONOVO U DVORIŠTU UNIVERZITETA

Izvor: kult-URA.com, 25.Jun.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“OTVORENI BIOSKOP” PONOVO U DVORIŠTU UNIVERZITETA

Od četvrtka, 25. juna, ljubitelji sedme umetnosti će moći da uživaju u projekcijama filmova pod otvorenim nebom i to u dvorištu Univerziteta u Nišu, koji se, pod nazivom “Bioskop pod zvezdama”, i ove godine realizuje u saradnji Studentskog kulturnog centra i Kupina filma.
Prvi film koji će biti prikazan je “Kon-tiki”, priča o legendarnom istraživaču Thoru Heierdalu koji je prešao 4.300 milja preko Pacifika na splavu 1947. godine kako bi dokazao da je moguće da su Južnoamerikanci naselili Poloneziju u predkolumbijska vremena. Projekcija počinje u 21 sat.
Nakon projekcije u dvorištu Univerziteta nastupiće bend “New flame”, kao deo svečanog otvaranja sezone bioskopa na otvorenom....

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.