OPERSKI SPEKTAKL  početkom godine u Madlenijanumu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPERSKI SPEKTAKL početkom godine u Madlenijanumu

"Vesela Udovica" na sceni beogradskog pozorišta

Ko je mistična udovica Hana Glavari, zašto svi žele njenu pažnju i njen novac, zašto joj njena stara ljubav, grof Danilo Danilovič, ne želi reći da je voli, i šta s tim ima kralj Montenegra i jedna skandalozna lepeza - saznaće svi koji budu videli operski spektakl "Vesela udovica" na sceni Madlenianuma početkom iduće godine, najavljeno je iz tog beogradskog pozorišta.

Vrhunska muzika Franca Lehara, predivne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pamtljive melodije koje su klasika muzičkog teatra, koreografske numere koje oduzimaju dah, britki i urnebesno smešni dijalozi i situacije, živopisni likovi, raskošni kostimi i monumentalna scenografija - sve je to deo opere u kojoj dirigentsku palicu drži Vesna Šouc, a režiju potpisuje Robert Bošković.

Veliki ansambl bira se upravo ovih dana kada se obavljaju audicije za koje se prijavio veliki broj kandidata, preko 130, od kojih su većinom glumci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.