OGLASIO SE I ON: Evo šta je reditelj kontroverzne Planine Olimp poručio RTS-u!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE I ON: Evo šta je reditelj kontroverzne "Planine Olimp" poručio RTS-u!

Jan Fabr je, posle svega, morao da napiše pismo.

Belgijski reditelj Jan Fabr zahvalio se RTS-u za spektakularni direktan prenos njegove 24-časovne predstave "Planina Olimp", odigrane na početku Bitefa, i iskazao divljenje prema celom timu koji je učestvovao u tome.

NISAM NI SANJAO DA ĆE PAROVI NADMAŠITI BITEF: Milomir Marić progovorio o skandal predstavi na RTS-u!

Fabrova predstava otvorila je 51. BITEF, a RTS je njeno 24-časovno izvođenje prenosio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktno na svom 3. kanalu.

U pismu uredniku Redakcije za kulturu RTS Nebojši Bradiću, Fabr hvali ekipu koja je realizovala taj prenos.

IZDRŽI, LEGENDO! Slavni pevač saopštio vest o BOLESTI! Fanovi se MOLE za njega, koncerti OTKAZANI...

- Tokom 40 godina umetničkog rada sarađivao sam s raznim medijskim kućama, ali moram primetiti da su retke TV ekipe koje poslu pristupaju s takvom prilježnošću, profesionalizmom, posvećenošću i entuzijazmom, što se može reći za sve članove vašeg tima, od onih najiskusnijih do najmlađih - naveo je poznati belgijski reditelj.

- Sama činjenica da ste uspeli da završite ovaj prenos u punom trajanju od 24 sata, bez prekida, elegantno i bez pauze, bez praznog hoda, mnogo govori o izuzetnom profesionalizmu i umeću vaših ljudi. Ovim prenosom dokazali ste ne samo da razumete i podržavate vrhunsku pozorišnu umetnost, nego i da televizijsku umetost ostvarujete na visokom svetskom nivou - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.