ODUŠEVILA LEGENDARNOG MUZIČARA Naša pevačica sa Hoseom Felisijanom pevala Stingu u čast

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUŠEVILA LEGENDARNOG MUZIČARA Naša pevačica sa Hoseom Felisijanom pevala Stingu u čast

Jelena Krstić, koja od 2004 godine živi u Beču i radi kao "vocal coach" i pevačica, pre nekoliko dana je, na dodeli prestižne muzičke nagrade Stingu, nastupala sa legendarnim Hoseom Felisijanom, piše portal Kovinac.com.

Mlada Kovinka ističe da je „Polar prize Award“ manifestacija na kojoj svake godine u Stokholmu, švedski kraljevski bračni par dodeljuje prestižne muzičke nagrade po jednom svetskom muzičaru iz žanrova klasike, džeza i pop/roka.

Ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << laureati su džez saksofonista Vejn Šorter i Sting, a u pripremi manifestacije, organizatori su pitali Stinga koga želi da mu pročita "Citation Speech" i po običaju nešto odsvira, a legendarni muzičar je poželeo da to bude Hose Felisijano.

- S obzirom da već izvesno vreme sarađujem sa Felisijanom, s kojim sam nedavno bila i na američkoj turneji, a pripremamo i duet za izdavačku kuću iz Los Anđelesa, pripala mi je ta čast da s takvom legendom pred Stingom i švedskim zvanicama najvišeg ranga, uključujući i kraljevsku porodicu, izvedem pesmu "Living in the wolrd", koju je Felisijano posvetio Stingu i poznatu kompoziciju "Every breath i take" – kaže Jelena Krstić za portal "Kovinac.com".

– Ne mogu vam opisati taj osećaj sreće, biti na bini sa Hoseom Felisijanom, pevati Stingu, švedskoj kraljevskoj porodici i svetskom muzičkom kremu u publici, među kojima su bili i menadžer i producent Mika Džegera, Gregori Poter, Stingov menadžer i producent, kao i mnogi drugi. To je nešto je o čemu sam sanjala celog života, dok sam vredno radila – ističe Jelena Krstić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena je pevala za Stinga: Na dodeli prestižnih muzičkih nagrada u Stokholmu nastupala sa Hose Felisijanom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017

Jelena Krstić, pevačica, pre nekoliko dana je, na dodeli prestižne muzičke nagrade Stingu, nastupala sa legendarnim Hose Felisijanom. Jelena od 2004. godine živi u Beču i radi kao profesor pevanja...Mlada Kovinka ističe da je "Polar prize Award" manifestacija na kojoj svake godine u Stokholmu,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.