OBJAVLJENA PRVA SLIKA: Ovako će izgledati novi DŽOKER, a glumi ga... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJAVLJENA PRVA SLIKA: Ovako će izgledati novi DŽOKER, a glumi ga... (FOTO)

Dame, šta mislite?

Režiser Tod Filips objavio je prvu fotografiju Hoakina Finiksa u ulozi Džokera, te je otkrio kako će kultni stripni negativac izgledati u predstojećem filmu.

Na fotografiji koju je na Instagramu objavio Tod Filips, možemo da vidimo Finiksa u zelenoj jakni i košulji sa neuglednom frizurom i pomalo zlobnim osmehom na licu.

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on Sep 16, 2018 at 12:12pm PDT

"Artur", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao je Filips na Instagramu, čime je potvrdio glasine da će ime negativca biti Artur Flek.

Film će pratiti život Betmenovog najvećeg neprijatelja, kao i njegov razvni put - od komičara do kriminalca.

Robert De Niro, Franses Konroj, Mark Maron i Zazi Bitz takođe igraju u predstojećem filmu Varner Brosa, koji će biti objavljen u oktobru 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.