Izvor: RTS, 25.Feb.2024, 19:50

Oбележен петнаести рођендан Адриане Дукић

Oбележен петнаести рођендан Адриане Дукић, ученице ОШ "Владислав Рибникар", која је убијене у масовном убиству у Основној школи "Владислав Рибникар" 3. маја.
У присуству породице, другара из разреда Адриане, њене сестре и брата, наставника, родитеља >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << убијених другара, сестара убијеног чувара Драгана, пријатеља из Француске и Србије, служен је помен на Новом бежанијском гробљу.

Млађа сестра Марина прочитала је поруку породице.
“Анчи наша, када си се родила, нашој срећи није било краја. Чували смо те и пазили као зеницу ока. Данас би требало да буде твој 15. рођендан и твоја бака је као и сваке године направила торту, али срећо наша, тебе нема да угасиш твојих 15 свећица, али верујемо да ћеш тамо негде славити са твојим другарима. Нама, твојој породици, данас је најтежи дан. Живот без тебе је тужан и тежак. Волимо те, живећеш са нама док смо ми живи. Твоја бака и твој дека. Нека те анђели чувају лепото наша”, рекла је Марина.
Мама Биљана захвалила је свима на заједничком обележавању ''небеског рођендана'' и на прилозима уместо цвећа, за израду фреске у цркви Св. Сава у Паризу, саопштио је Веран Матић, који је у сталном контакту са породицама убијене и повређене деце.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.