Novosadske ulice u Arhivu Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 05:42

Novosadske ulice u Arhivu Vojvodine

Izložba fotografija „Novosadske ulice“ biće otvorena u Arhivu Vojvodine večeras u 19. časova. Fotografijama Novog Sada predstaviće se grupa od sedam autora fotografija okupljenih oko Foto asocijacije Vojvodine i Foto komune „24 kadar“.

Na trideset pet fotografija biće predstavljen pogled na ulice Novog Sada iz vizure sedmoro fotografa i zaljubljenika u fotografiju različitih profesija i senzibiliteta.

Među autorima su: dizajner i elektro monter Jan Valo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fotoreporter Darko Dozet, internista Dr Ranko Đurović, ekonomista i nekadašnji košarkaš Stevan Jovanović, vaspitač Snežana Lerh, grafičar Slađana Pantelić i radiolog Prof dr. Robert Semnic.

Družeći se članovi zajedno stvaraju i nastupaju na mnogobrojnim izložbama i takmičenjima širom Srbije i regiona, a izložba je logičan nastavak uspešne saradnje.

Izložbu je podržala Uprava za kulturu grada Novog Sada i druga je koja će biti realizovana u saradnji sa Arhivom Vojvodine, prethodna je bila posvećena lepotama Gornjeg Podunavlja koje su pod zaštitom UNESKO-a.

Izložba će biti održana u skladu sa merama i propisima Vlade Republike Srbije i Štaba za vanredne situacije grada Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.