Novogodišnje Perverzije

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2017, 05:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnje "Perverzije"

Novogodišnje "Čikaške perverzije", u kojima igraju Dragan - Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, biće izvedene 29. decembra u beogradskom Centru Sava. Prednovogodišnja atmosfera, kako poručuje Gagi, odlično odgovara duhu "Perverzija".

- To će biti sjajna prilika da se još malo poigramo sa publikom u Centru Sava, da se opušteno oprostimo od ove i poželimo svima mnogo ljubavi u 2018. godini. I naravno "Perverzija" - slažu se glavni akteri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predstave.

"Čikaške perverzije" 29. decembra samo nastavljaju trijumfalan niz u Centru Sava gde su već sa uspehom igrali u junu, oktobru i decembru prošle godine kao i u martu ove godine. U pitanju je hit predstava u režiji Omara Abua el Ruba, koja na duhovit način govori o ljubavi, prijateljstvu i problemima između muškarca i žene.

- Pozorište je živa stvar i uvek se mogu desiti neočekivane stvari, pogotovo u "Čikaškim" gde ima dosta improvizacije. Nijedna predstava nam nije kao prethodna i dosta ljudi dolazi više puta da nas gleda - objašnjava Olga Odanović fenomen "Perverzija".

Predstava je rađena po motivima drame čuvenog Dejvida Memeta "Seksualne perverzije u Čikagu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.